ثبت نام

قوانین و مقررات را خوانده و قبول دارم.

درخواست دهید

در صورتی که بازی آنلاین و اندرویدی در نظر دارید که در سایت وجود ندارد از اینجا درخواست دهید که برای شما قرار داده شود (هیچ فیلد اجباری نیست)

بازی Guns’n’Glory Premium یا همان بازی اسلحه و افتخار یک بازی زیبا و جذاب در سبک بازی های استراتژیک و دفاعی می باشد. در این بازی شما باید از محدوده و سرزمین خودتان در برابر دشمنان بیشماری که قصد تعرض به زمین شما را دارند دفاع کنید و با استفاده از استراتژی های جنگی که پیاده سازی می کنید همگی آن ها را مغلوب کرده و از زمینتان دور کنید و اجازه ندهید که سر زمینی که برای مدت های طولانی برای شما بوده است را از دستتان در بیاورند. Guns’n’Glory Premium در گوگل پلی با فیمت ۲٫۹۹ دلار به فروش می رسد که ما در آریا گیم آن را خریداری کرده و به صورت کاملا رایگان برای شما آماده دانلود کرده ایم.

Guns’n’Glory Premium

بازی اندروید Transformers: Earth Wars به فارسی بازی اندروید ترانسفورمرز ، آخرین نسخه این گیم را قرار داده ایم ،دانلود بازی Transformers: Earth Wars برای اندروید ، که در سبک بازی های  استراتژیک   که  توسط استودیو بازی سازی  Backflip Studios LLC برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در گوگل پلی منتشر شد و عرضه شده است. همچنین به بازی  توسط کاربران امتیاز ۴٫۴ از ۵ داده شده است. یک بازی زیبا و مهیج رباتی که جنگی اسن تمام عیار بین رباتهای زمینی و رباتهای فضایی که بر سر نجات زمین و تسخیر زمین بین این دو گروه در میگیرد.

transformers

بازی Grow Empire: Rome یک بازی زیبا و جذاب در سبک بازی های استراتژیک و جنگی می باشد که در آن شما نقش امپراطور روم را بر عهده دارید و باید تمام تلاش خودتان را بکنید تا رومی که تحویل گرفته اید را گسترش دهید چرا که روم بسیار گسترده تر می باشد. شما در Grow Empire: Rome باید در از تمامی سلاح های جنگی و افراد جنگجوی خود استفاده کنید تا در نبرد هایی که در پیش رو دارید پیروز از میدان نبرد خارج شوید. این بازی جذاب را همچنین می توان در دسته های جنگی و نقش آفرینی نیز قرار داد چرا که بسیار زیبا و گسترده بوده و گیمر را به دنیای خود می برد.

Grow Empire Rome

بازی RISK: Global Domination یک بازی بسیار زیبا در سبک بازی های مدیریتی و استراتژیک اندروید می باشد. در این بازی تمامی مردم قصد دارند تا بر دنیا تسلط پیدا کنند و خود را پادشاه دنیا بنامند. از جمله شما نیز این شانس را خواهید داشت و می توانید با شانس خود را برای پادشاهی بر دنیا امتحان کنید و با دوستان و دیگر گیمر های سر تا سر دنیا به رقابت بپردازید. بازی RISK: Global Domination بر مبتی بر تاس و حرکت می باشد که باید در آن ارتش و نیرو های خودتان را آرایش نظامی دهید و با بهترین استراتژی جنگی آن ها را روانه میدان کنید، حواستان را باید جمع کنید تا بهترین استراتژی را پیاده سازی کنید تا مغلوب دشمن نشوید.

RISK: Global Domination

بازی اندروید Clash Royale به فارسی بازی اندروید کلش رویال ، که آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، دانلود بازی Clash Royale برای اندروید ، بازی جدید و فوق العاده زیبای استراتژیک از سوپرسل خالق بازی های محبوب Clash Of Clans و Boom Beach است که ابتدا برای IOS در چند کشور جهان قرار داده شده بود و همین چند دقیقه پیش شاهد عرضه شدن نسخه اندرویدی ان در گوگل پلی بودیم و تصمیم گرفتیم مثل همیشه در اسرع وقت و همزمان با انتشار ان را حضور شما کاربران دوستدار بازی های استراتژیک آنلاین معرفی نماییم!

clash royal

بازی اندروید Clash of Clans به فارسی بازی اندروید کلش اف کلنز ، یک بازی سراسر هیجان و تنوع ، آپدیت + دانلود بازی Clash of Clans برای اندروید ،از بربرها خشمگین گرفته تا جادوگران اتش افروز، ارتش خود را بسازید و قبیله Clash of Clans خود را به سوی پیروزی هدایت کنید. روستای خود را برای دفع تهاجمات بسازید و در برابر میلیون ها نفر از بازیکنان در سراسر جهان به مبارزه بپردازید و با کمک دیگران یک قبیله قدرتمند برای از بین بردن قبیله دشمن بسازید. لطفا توجه کنید بازی جنگ قبایل برای دانلود و بازی رایگان است، با این حال برخی از موارد بازی را می توان خریداری کرد.

Clash of Clans

بازی اندروید Battle Islands به فارسی بازی اندروید نبرد جزایر، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی اندروید Battle Islands ، “هم اکنون سال ۱۹۴۲ می باشد یعنی مصادف با جنگ جهانی دوم ؛ زمانی که جنگ جهانی دوم به اوج خود رسیده و شما در یک طرف جنگ قرار دارید! در جزیره های جنوب اقیانوس آرام می بایستی که جوخه های خود را تجهیز و آماده نبردی نفس گیر باشید! دشمنان از هر جهتی به طرف شما هجوم می آورند و قصد دارند به هر ترتیبی که شده دیوار دفاعیتان را در هر بریزند و وارد خاک کشورتان شوند! شما باید سریع هواپیماهای جنگی و تانک های غول پیکر خود را به کار بگیرید و آسیب های زیادی را به دشمنان وارد سازید!

بازی اندروید Battle Islands

بازی Star Wars: Commander یک بازی بسیار زیبا در سبک بازی های استراتژیک می باشد که در آن باید شما نیرو های خودتان را انتخاب کنید و با رهبری و هدایت کردن آن ها به پیروزی برسبد. Star Wars: Commander بر گرفته از فیلم جنگ ستارگان می باشد و شما باید در آن در سیاره های مختلف به جنگ بپردازید و با ارتش و نیرو های خودتان را به پیروزی برسانید. این بازی کاملا آنلاین می باشد و برای بازی کردن باید به اینترنت متصل باشید و سپس با یک گروه ملحق شوید و تصمیم بگیرید که علیه کدام گروه می خواهیدبه جنگ بروید و با رهبری خوب و قدرت استراتژی بالا ارتش را به سمت پیروزی هدایت کنید.

Star Wars Commander

بازی اندروید Little Empire به فارسی بازی اندروید پادشاه کوچک ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی اندروید Little Empire ، شما فرمانروایی قلمرویی را در دست می گیرید و تمام تلاش خود را برای هر چه قدرتمندتر شدن قلمرو به کار می گیرید و نیروهای خود را قوی تر و بیشتر می کنید تا در مبارزه با دشمنانتان پیروز شوید . در بازی فوق دشمنان هر لحظه ممکن است به شما حمله کنند ، پس باید از قلعه محافظت کرده و در زمان مناسب سپاه خود را برای حمله به دشمن بفرستید. بازی Little Empire دارای ۲۶۳ مرحله ی چالش برانگیز است که ساعت ها شما را سرگرم خود خواهد کرد .

Vikings Age of Warlords به فارسی بازی اندروید وایکینگها- عصر جنگ سالاران که در سبک استراتژیک برای گوشی موبایل و تبلت تولید و آخرین نسخه معمولی آن برای دانلود قرار داده ایم ، وایکینگها- عصر جنگ سالاران (افسران عالی رتبه ارتش) به قرون وسطی قدم بگذارید و بخشی از فانتزی (خیال) جنگاوری، گنج و قدرت باشید. عصر جنگ سالاران یک بازی جنگی استرتژیک زمان واقعی با یک دژ (سنگر) به عنوان پایگاه شما می باشد. صدها دژ در نقشه ی جهانی وجود دارد و اشغال یکی از آن ها با اتحاد و پیوستگی شما (متحدین شما) کلید نجات و پیشرفت می باشد. با دوستان و هم پیمانان خود تیم و گروه تشکیل دهید. فتح و پیروزی و شروع جنگ ها را ادامه داده و حفظ کنید. دیگر نیازی به غذای بی پایان و جمع آوری چوب نیست. آن عصر جنگ سالاران است.

Vikings-Age.of_.Warlords-Cover_LiveRoid

بازی اندروید City Island 4 به فارسی بازی اندروید سیتی ایسلند ۴ ، آخرین نسخه این گیم را برای شما قرار داده ایم ، دانلود بازی City Island 4 برای اندروید ، شما می بایست به گسترش جزیره ی خودتان بپردازید ؛ انواع ساختمان ها را برای شهروندان بسازید، برای مردم جزیره شغل ایجاد کنید، از انتقادات و پیشنهادات مردم جزیره ی خود بهره ببرید و با ایجاد رودخانه ها، خطوط راه آهن برای قطار، پارک ها و صدها آیتم های مختلف یک جزیره ی کم نظیر و سفارشی را بسازید و ساعت ها خود را سرگرم سازید!

بازی اندروید Pocket Troops به فارسی بازی اندروید سربازان بندانگشتی ، که آخرین نسخه مود شده آن را قرار داده ایم ، بادانلود بازی Pocket Troops برای اندروید در سبک بازی های استراتژی که توسط استودیو بازی سازی Heyworks Inc برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است. که به صورت رایگان در مارکت گوگل عرضه شده است و ما نسخه کامل آن را برای شما در گیم سیب قرار داده ایم. همچنین به بازی Pocket Troops توسط کاربران امتیاز  ۴٫۲ از ۵ داده شده است. یک بازی فوق العاده جنگی استراتژکی که به تازگی نسخه جدید ان منتشر شده است.

بازی اندروید Battle for the Galaxy به فارسی بازی اندروید مبارزه نبرد برای کهکشان ، آخرین نسخه آن را قرار داده ایم ، با دانلود بازی Battle for the Galaxy اندروید ، فرماندهی اکثر نیروهای کهکشان را به دست بگیرید و برای برتری بجنگید. نبرد برای کهمشان یک ترکیب هیجان انگیز از ساخت پایگاه، مدیریت منابع و مبارزات استراتژیک است. پایگاه خود را بسازید، ارتش قدرتمند قابل ارتقا را ایجاد کنید ،در Battle for the Galaxy به دشمن حمله کنید تا مدال بگیرید و منابع آن ها را بدزدید. با بازیکنان دیگر باهم باند بسازید تا یک دسته (قبیله) تشکیل دهید و با قبایل دیگر رقابت کنید تا به رهبران حکمرانی کنید.

Battle for the Galaxy

درخواست دهیداز شیر مرغ تا جون آدمیزاد
بازی آنلاین
یک نفره دو نفره
دانلود سنتر
اندروید کامپیوتر
محبـــــوبترین بازی اندروید بر اساس امتیازات کاربران
res