ثبت نام

قوانین و مقررات را خوانده و قبول دارم.

درخواست دهید

در صورتی که بازی آنلاین و اندرویدی در نظر دارید که در سایت وجود ندارد از اینجا درخواست دهید که برای شما قرار داده شود (هیچ فیلد اجباری نیست)

بازی Ships of Battle Age of Pirates یک بازی بسیار جالب و فوق العاده می باشد که در آن شما در نقش دزدان دریایی قرار می گیرید که قصد دارند به کشتی هایی که در دریا برای جنگ آمده اند حمله کرده و مایحتاج خودتان را از آن ها تامین کنید. بازی داستان فوق العاده خوبی دارد که می تواند هر کسی را که به بازی های استراتژیک و اکشن علاقه مند می باشد را ساعت ها سر گرم کند. شما می توانید آخرین نسخه از این بازی بسیار هیجان آور را از آریا گیم با لینک مستقیم و سرعت بالا دانلود کنید.

Ships of Battle Age of Pirates

Age Of War بازی عصر جنگ ۲ یکی از زیبا ترین بازی های سبک استراتژیک از سری بازی های آنلاین می باشد که امروز برای شما دوستداران گیم سیب آماده شده است داستان این بازی به این شیوه است که از دوران باستان(عصر حجر) که مردم با سنگ و از این قبیل وسایل برای جنگ استفاده می کردند شروع می شود.

Battle Gear Underground  بازی نبرد دنده زیرزمینی یک بازی هیجان انگیز در سبک استراتژیک بوده و در کامپیوتر ، موبایل و تبلت به صورت آنلاین قابل اجراست، در این بازی میدان جنگ های مختلف در هر سطح وجود دارد و شما در این بازی می توانید از نیروهای پشتیبانی برای کمک به خود استفاده کنید و حملات هوایی، واحد برج دفاعی پیشرفته نیز وجود دارد .

بازی های آنلاین جدید,دانلود بازی آنلاین جدید,بازی آنلاین جدید,بازی انلاین مهارتی,دانلود بازی آنلاین,ازی آنلاین استراتژِک

در این بازی این بار ما نیاز به یک مدیر واقعی داریم، چون وظیفه اصلی این بازی استراتژیک و توسعه مزرعه خودتان است.با فروش مقدار زیادی از گیاهان و حیوانات، محصولات و ایجاد کسب و کار واقعی برای مردمتان.

بازی های استراتژیک,دانلود بازی استراتژیک,بازی انلاین استراتژیک,بازی آنلاین جنگی,بهترین بازی استراتژیک,بهترین بازی آنلاین,بازی آنلاین تراوین,بازی های استراتژیک جرید, برای اجرای بازی صبور باشید

در این بازی زیبا که در سبک بازی های دفاعی ساخته شده شما باید از باغ میوه های خود در برابر حشرات و حیوانات محافظت کنید .

جنگ بین کشورها و مناطق مختلف شروع شده است شما هم که یکی از کشورهای قدرتمند هستید و یک قلعه مستحکم برای خود دارید باید در این جنگ ها شرکت کنید و از قلعه خود درمقابل دشمنان دفاع کنید . مرحله اول بازی آموزشی است و روش کار را به شما آموزش میدهد

به منظور زنده ماندن نبرد در برابر بیگانگان شما نیاز به از طریق سن به تکامل، از عصر حجر به فراتر از آن. ساخت واحد و تکامل خود را پایه برای شکست دادن دشمن خود را! کنترل بیش از ۵۰ واحد ها و برج و ساخت بهترین ارتش!

یک بازی استراتژیک ساده اما جذاب. در این بازی جاده ای به سمت قلعه شما وجود دارد که دشمنان برای حمله به شما از آن عبور می کنند. با خرید و قرار دادن برج های دفاعی در مکان مناسب مانع از نفوذ آن ها شوید.

بازی امپراطوری،
امپراطوری خودتون را بسازید و گسترش دهید

بازی تراوین,بازی استراتژیک,بازی-تراوین,بازی آنلاین استراتژیک,بازی های استراتژیک,بازی استراتژیک جدید,,دانلود تراوین, اسپید تراوین, تقلب تراوین, تراوین با سرعت, بازی آنلاین تراوین, سرور تراوین, سایت تراوین, اسکریپت تراوین, بازی آنلاین تراوین, بازی های تراوین, دانلود بازی تراوین, بازی انلاین تراوین,fhcd jvh,dk,fhcd hsjvhjCd;, تراوین بازی اینترنتی, بازی اینترنتی, تراوین تقلب, بازی های آنلاین”بازی آنلاین travian, fhcd jvhdk, بازی تراویان, fhcd hkghdk, jvhdk

در این بازی طوفان دزدان دریایی آنلاین جنگی شما در نقش یک دزد دریایی که در طوفان امواج خروشان به پیش می رود ظاهر می شوید. این عظمت و شکوه یک کاپیتان هست که بادبان ها را بکشد و به جنگ با هیولاهای خوفناک دریا و نبرد تن به تن با دیگر دزدان دریایی برود. آنلاین جنگی طوفان دزدان دریایی Piratestorm شامل سه منطقه و دوازده نقشه هیجان انگیز با بیش از یکصد ماموریت است که دارای قابلیت هایی همانند تنظیم تجهیزات کشتی ، شخصیت بازی ، لیست دوستان ، اتحادها و گروه دوستان می باشد. اکنون بادبان ها را بکشید که شما در

درخواست دهیداز شیر مرغ تا جون آدمیزاد
بازی آنلاین
یک نفره دو نفره
دانلود سنتر
اندروید کامپیوتر
محبـــــوبترین بازی اندروید بر اساس امتیازات کاربران
res